12.2.09

Συνέβη στη Λάρισα

Graffiti (Αθήνα,Κεραμεικός)
Κι ενώ τα κόμματα έχουν εγκαταλειφθεί ως συνήθως στο μονήρη αυνανισμό τους,
η πολιτική αρθρώνεται πια μακριά.
Ας ρίξουνε μια ματιά πέρα από το καλυβάκι τους.
Κάπου εδώ ας πούμε:
Λάρισα
Σε σούπερ μάρκετ της Λάρισας έκαναν την εμφάνισή τους οι αποκαλούμενοι «Ρομπέν των φτωχών», ωστόσο, τούς πρόλαβαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να συλληφθούν.
Περίπου 15 νεαροί μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης νωρίς το πρωί με στόχο να αφαιρέσουν τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια θα μοίραζαν σε πολίτες στη λαϊκή αγορά.
Ωστόσο, αστυνομικοί της μονάδας «Ζ» έσπευσαν στην περιοχή και συνέλαβαν 4 νεαρούς (δύο αγόρια και δύο κορίτσια), ενώ μεγάλο μέρος των τροφίμων βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων.
Οι 4 νεαροί κρατούνται στην Ασφάλεια Λάρισας, στην είσοδο της οποίας συγκεντρώθηκαν περίπου 15 άτομα, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι.
Σε ένδειξη συμπαράστασης περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ζητώντας την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

(ΠΗΓΗ: news in.gr)

5 σχόλια:

κοκκινη κισσα είπε...

ναί είναι αλήθεια ότι ζούμε σε κοινωνία δικαίου.
Η ληστρική επιδρομή τών μεγαλοβιομηχάνων βαπτίζεται ανατίμηση προιόντος και είναι καθ ολα νόμιμη ,το μοίρασμα τροφίμων στούς φτωχούς ληστεία και τιμωρείται παραδειγματικά.Πως αναβιώνουν οι "Αθλιοι"!! πάλι

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Τελικά είναι ζόρικοι αντίπαλοι όλοι αυτοί που μας πίνουν το αίμα καθημερινά..Αλλά που θα πάει, έχει ο καιρός γυρίσματα.Την καληνύχτα μου για ένα ήσυχο βράδυ

Utopia είπε...

@κοκκινη κίσσα,Carpe diem,
Ενημέρωση από Λάρισα.Αφέθηκαν και περιμένουμε να οριστεί δικάσιμος!

Kαλό βράδυ!

Υ.Γ.(άσχετο,ως συνήθως)
Θυμάται κανείς το Βατοπέδι;

rose είπε...

ερωτηση:
το να κλεβει κανεις για να φάει ειναι κλοπή;;

Utopia είπε...

Ο κλέψας φωνάζει με κλέψανε,
rose...