5.8.10

παρορμήσεις που κοστίζουν

Η παρόρμηση της παρέκκλισης, με τα γνωστά αποτελέσματα.(Panderma,*παντος τερμα ή παντος δερμα* ,τεύχος Ο (μηδέν).
Ο ποιητής Νίκος Καρούζος συναντάται με τον ζωγράφο Καζιμίρ Μάλεβιτς. Στο κείμενό του "Η έννοια της τεμπελιάς ως ανώτερης μορφής εργασίας" (Περιοδικό, τεύχος 4, Μάιος-Ιούλιος 1981) διαβάζουμε:

«Το παιχνίδι του παράδεισου διαδραματίστηκε ανάμεσα στο δέντρο της ζωής και στο δέντρο της γνώσεως. Εάν οι πρωτόπλαστοι παρέμεναν υπήκοοι της απραξίας και της υπαρκτικής πληρότητας, τρώγοντας από το δέντρο της ζωής μονάχα, θάχε γλυτώσει ο κόσμος απ΄την Ιστορία, η τεμπελιά θάτανε αδιάκοπη έκφανση αθανασίας.»

8 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Έλεγα να σχολιάσω αλλά...

tosio morphy είπε...

μηπως εχεις ολοκληρο το κειμενο ? που γινεται να το βρουμε ?

tosio morphy είπε...

test

Utopia είπε...

tosio morphy,
δεν έχω ιδέα πού μπορούμε να το βρούμε...

the Idiot Mouflon,
αλλά...

Ανώνυμος είπε...

άντε χειμώνα, άντε να μαζευτούμε...

;-)))

χχχ

Utopia είπε...

xxx,aka τριπλή διαγραφή του θέρους,
φαγώθηκες...

(άντε με το πάσο μας)
;)


tosio morphy,
εκδ.Ικαρος

tosio morphy είπε...

ευχαριστούμε πολυ αγαπητή Utopia.

Utopia είπε...

Η ευγονική στον «αγώνα» κατά της τρεμπελιάς!

:lol:

Σύμφωνα με ιστοσελίδες, ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ανακάλυψαν ότι ο βαθμός ενεργητικότητας ενός ατόμου βρίσκεται στα…γονίδια. Μετά από πειράματα σε ποντίκια διαπίστωσαν ότι μπορούν να τα κάνουν πιο δραστήρια επεμβαίνοντας στα γονίδια τους, έτσι τα ποντίκια που υπέστησαν γενετική τροποποίηση μεταβίβασαν τις ιδιότητες που απέκτησαν, πχ να τους αρέσει το τρέξιμο και στους απογόνους τους. Μετά αναφώνησαν οι επιστήμονες: “η ανακάλυψη μας αυτή συνδέεται με την ανθρώπινη υγεία” και πρόσθεσαν χαρούμενοι: “”η ανακάλυψή θα ανοίξει τον δρόμο για την δημιουργία φαρμάκων εναντίον της τεμπελιάς!

Άλλη μια φυσική συμπεριφορά του ανθρώπου λοιπόν, βαφτίζεται μειονέκτημα και πρέπει να θεραπευτεί. Τι είναι τεμπελιά πως ορίζεται; Λέμε πχ αυτό το παιδί είναι τεμπέλικο στο σχολείο, για να χαρακτηρίσουμε την σύμφυτη τάση του ανθρώπου να μην κάνει αυτό που του επιβάλλεται σε ένα σύστημα εκπάιδευσης που σκοπό έχει να αφαιρέσει και να εξαλείψει κάθε φυσική αντίσταση στην επιβολή και την υποτέλεια. Το ίδιο παιδί πχ έξω από το σχολείο είναι πολύ χαρούμενο και ενεργητικό, αυτό όμως δεν αφορά τις επίσημες μετρήσεις των “ειδικών” …

Για όλα όμως υπάρχει η λύση, φάρμακο που θα παρεμβαίνει στο dna θα λύνει το πρόβλημα και για τους απογόνους του ανυπότακτου, του τεμπέλη, του κάθε ανθρώπου, σε μεγαλύτερες δόσεις θα αποκτήσει και καλές επιδόσεις στο τρέξιμο, όπως τα ποντίκια άρα μπορεί να γίνει και πρωταθλητής στον υπέροχο κόσμο του πρωταθλητισμού και των διοργανώσεων, με άλλη δοσολογία θα μπορεί να γίνει πολύ ικανός στο να σηκώνει βάρη, χρήσιμο πράγμα για ανειδίκευτους εργάτες κλπ. Η πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών ώστε να καθοδηγήσουν τους γονείς για την εξάλειψη των ελαττωμάτων απαραίτητα, όπως τώρα στέλνουν τους γονείς κατευθείαν στους ψυχοθεραπευτές και προτείνουν την λήψη ψυχοφαρμάκων, όπως το ritalin, για την “αντιμετώπιση” της φυσικής αντίδρασης που αυτά δείχνουν στην καταπίεση και την επιβολή.

Όλα λοιπόν είναι κατά τους επιστήμονες θέμα dna και ο τέλειος, υπάκουος, ανθεκτικός υποτελής είναι εφικτός, με την κατάλληλη χορήγηση ουσιών. Να θυμίσουμε ότι η παρέμβαση στο dna για καλύτερες επιδόσεις, έχουν ήδη κάποιο αθλητές που έχουν πάρει ήδη μέρος στην Ολυμπιάδα του 2004.


Ε. από συλλογικότητα anarchy press