29.3.09

We are your crisis!

What is (from above) an "act of giving"
is from below an "act of getting".
*

Aναρχικός καθηγητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από απειλές κατά της G20

Ένας Αναρχικός Καθηγητής που προειδοποίησε τους Τραπεζίτες ότι θα τους κρεμάσουν , από τους Φανοστάτες στη διάρκεια των διαδηλώσεων της εβδομάδας κατά της G20 τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Πανεπιστήμιό του . Ο Chris Knight, είναι καθηγητής της ανθρωπολογίας στο πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου και θα τον περάσουν πειθαρχικό επειδή εμφανίστηκε να υποκινεί τη βία . Ο κ. Knight, που οργανώνει διαμαρτυρίες για το "λιώσιμο" της G20 είπε στο Radio4 του BBC " Θα κρεμάσουμε πολλούς ανθρώπους σαν τον Fred the Shred από του Φανοστάτες την Πρωταπριλιά και το μόνο που μπορώ να πω ότι ελπίζω να γίνουν φυγάδες . “ Για να είμαι ειλικρινής εάν μας τη βαρέσει φοβάμαι ότι πραγματικά θα κρεμάσουμε Τραπεζίτες στα Φανάρια και ελπίζω να μην γίνει πραγματικά !!!”

*
(Πηγή: Ιndymedia Athens )

9 σχόλια:

diavatis είπε...

Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται, γιατρέ, εδώ πέρα
η άλλη μισή στο Λονδίνο βρίσκεται
με τη στρατιά, προς τον Τάμεση που κατεβαίνει

κοκκινη κισσα είπε...

Είναι επόμενο και δίκαιο να υπάρχει συσσωρευμένη οργή από τους εκατομμύρια πλέον φτωχούς σε ολο τόν κόσμο,δημιούργημα των δικών τους ληστρικών πολιτικών.
η απάντηση μέρα τη μέρα χρόνο το χρόνο θαναι όλο και πιό ηχηρή.

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Πόσες φωνές αλήθεια νομίζουν πως θα πνίξουν ;;;

the Idiot Mouflon είπε...

Διαφωνώ με το "κρέμασμα". Δεν μπορώ να φανταστώ πιο αντιαισθητικό θέαμα από φανάρια και τραπεζίτες μαζί!!!

Utopia είπε...

Τελευταία ξαναδιάβασα το βιβλίο ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ(Να μεταβάλουμε την αρρώστια σε όπλο),εκδ."Κομμούνα",απ΄όπου και το παρακάτω:

O απομονωμένος άνθρωπος φοβάται,νιώθει να απειλείται από άγνωστες "δυνάμεις",γιατί η κοινωνική πραγματικότητα είναι γι΄αυτόν αδιαφανής,γιατί του είναι ξένη,γιατί αλλοτριώνεται απ΄αυτήν,όπως κι αυτή απ΄αυτόν:βασική προυπόθεση της καπιταλιστικής κοινωνίας είναι ακριβώς η απομόνωση και η έλλειψη συνείδησης.Η αντιδραστική στιγμή της αρρώστιας της μανίας καταδίωξης είναι η αναστολή,η παράλυση που επιφέρει στον καταδιωκόμενο,αντικειμενικά ανίσχυρο,απομονωμένο και αλλοτριωμένο ασθενή.Η προοδευτική στιγμή της αρρώστιας είναι η διαμαρτυρία εναντίον στις κυρίαρχες παραγωγικές σχέσεις,που ο άρρωστος τις νιώθει-κι αυτό είναι απόλυτα αληθινό-σαν εχθρικές ή απειλητικές για τη ζωή ου.Ο σκοπός και η λειτουργία της ζύμωσης πρέπει να αποβλέπουν στο να καταστήσουν διαφανή για τον άρρωστο την κοινωνική πραγματικότητα και να μετατρέψουν την παραλυμένη διαμαρτυρία του σε συλλογικές πράξεις αντίστασης ενάντια στις καταστροφικές κοινωνικές σχέσεις που δημιουργούν την αρρώστια.

:lol:
To κείμενο έχει πολλές αναγνώσεις-όπου..."αρρώστια"... κλπ. κλπ.
Πάντως πολλοί είναι αυτοί στο Λονδίνο,diavatis που εύχονται να γίνει της...Αθήνας!
Koίτα γιατρέ,που θα νιώσουμε και εθνικά υπερήφανοι!
;)

Utopia είπε...

Για καλό και για κακό τα στελέχη του Σίτι θα μείνουν κλεισμένα στα σπίτια τους την ερχόμενη Πέμπτη 2 Απριλίου, όταν στο Λονδίνο οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου θα διαγκωνίζονται για το καλύτερο σχέδιο αντιμετώπισης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
[...]
Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει ζητήσει από τα βρετανικά «golden boys» να μην περιφέρονται ασκόπως στο κέντρο της πόλης, καθώς χιλιάδες θα είναι οι διαδηλωτές και αναρίθμητοι οι αποφασισμένοι αντικαπιταλιστές ακτιβιστές που δεν το έχουν σε τίποτε να μετατρέψουν σε λαμπόγυαλο την κρίσιμη συνάντηση στη βρετανική πρωτεύουσα.

Kάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να ανησυχούν ή κάνω λάθος,κοκκινη κισσα;
;)

Utopia είπε...

Ας τους να νομίζουν...
Το θέμα είναι εμείς τι νομίζουμε,ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!
;)

Utopia είπε...

Γιατί συμφωνείς με το φάγωμα,the Idiot Mouflon;
Ποιος τρώγεται απ΄αυτούς;
Τίγκα στα τοξικά είναι!
Δες εδώ ένα ωραίο κρέμασμα!!!
Αντιαισθητικό,ε;
χιχιχιχι...
;)

Utopia είπε...

Υ.Γ.
Όχι τοξίνες.Τοξικά.
;)