20.9.11

πώς γίνεται να μας ακούει ο ουρανός ακόμα κι όταν δε μιλάμε;

«Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 36χρονος, που έπεσε στο κενό προκειμένου να αποφύγει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Ο 36χρονος από τις εννέα το πρωί είχε ανέβει σε οικοδομή στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Μοιρών και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Νωρίτερα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους, οι οποίοι έκριναν ότι έχρηζε νοσηλείας. Στο άκουσμα της γνωμάτευσης ο ασθενής εκτός εαυτού έφυγε τρέχοντας, στη συνέχεια ανέβηκε σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία και άρχισε να φωνάζει ότι θα κάνει salto mortale.
Τελικά ο άνδρας έκανε πράξη την απειλή του βουτώντας στο κενό, παρά τις προσπάθειες αστυνομικών και ψυχιάτρων του ΠΑΓΝΗ να τον μεταπείσουν. Ο 36χρονος έπεσε πριν προλάβουν οι πυροσβέστες να απλώσουν το ειδικό σεντόνι για την σωτηρία του. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει υποστεί κατάγματα στα άκρα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.»

(πηγή:Star.gr)
(φώτο: indymedia)
                  
δεν έπεσε. κοίταξε ψηλά. προσπαθώντας να αποφύγει τον εξοστρακισμό, πέσαν τα γιατρογούρουνα στο κεφάλι του. όργανα θανάτου αναγνωρισμένα από το κράτος, πιστεύουν ότι μπορούν να πλένουν με πλήρη αθωότητα τα χέρια τους.
   
(για τον καπιταλισμό, η αρρώστια αποτελεί μια δολοφονική ευχαρίστηση)   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η βία των δημοσιοκάφρων έρχεται να συμπληρώσει τη βία των γιατρών και των μπάτσων που "προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν:"
"Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 36χρονος...."
πού το ξέρετε ρε;

κατά τα άλλα όλοι αυτοί χαριεντίζονται με το θούριο κάθε εικοσιπέντε του μάρτη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Oedipus

χχχ

rose είπε...

Ανοιγεται μεγάλη κουβέντα Ουτοπία με την ανάρτηση σου.

Για την αυθαίρετη ασκηση εξουσίας των επαγγελματιων ψυχικής "υγείας", τη στέρηση βασικων ανθρωπινων δικαιωματων, για το χάσιμο ανθρωπινων ζωών.

Για την υποκρισία του συστηματος που κλείνει 200 μονάδες κυρίως εκτός ψυχιατρίων καταμεσίς μιας απέλπιδας κρίσης ενώ βουλιάζει σε μη-επιλογη χιλιαδες ατόμων

για το ίδιο το άτομο

και δυστυχώς ειναι άπειρες ζωές - οι ζωές μας - που χάνονται κατω απο τα "αρματα" με τον έναν ή άλλο τρόπο